Image of Ruth Díaz

Ruth Díaz

Sorry, couldn't find any biography for Ruth Díaz. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Movie/TV Credits:
11
First Appeared:
In the movie Marujas asesinas 2001-08-24
Latest Project:
Movie Pasaje al amanecer 2017-05-05
Known For
Poster of Los días no vividos
Poster of Amar en tiempos revueltos
Poster of El Calentito
Poster of Marujas asesinas
Filmography
Movie Pasaje al amanecer Candela 2017-05-05
Movie Η Οργή Ενός Υπομονετικού Ανθρώπου Ana 2016-09-09
Movie Mañana no es otro día 2015-04-15
Movie La tercera Historia 2012-10-24
Movie Los días no vividos 2012-12-21
Movie Aparecidos Malena 2008-12-12
Series M.I.R. 2007-01-10
Movie Para entrar a vivir Chica 2006-03-21
Movie El Calentito Carmen 2005-06-24
Series Amar en tiempos revueltos Elena 2005-09-27
Movie Marujas asesinas 2001-08-24