Image of Prithviraj Sukumaran

Prithviraj Sukumaran

Sorry, couldn't find any biography for Prithviraj Sukumaran. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Oct 16, 1982 In Trivandrum, Kerala, India
Movie/TV Credits:
88
First Appeared:
In the movie Arival Chuttika Nakshathram
Latest Project:
Movie ആദം Joan 2017-08-31
Known For
Poster of Aiyyaa
Poster of അർജുനൻ സാക്ഷി
Poster of ദി ത്രില്ലര്‍
Poster of കലണ്ടര്‍
Filmography
Movie Arival Chuttika Nakshathram 2018
Movie ആദം Joan John Pothen 2017-08-31
Movie എസ്ര Ranjan Mathew 2017-02-10
Movie नाम शबाना Tony/Mikhail 2017-03-31
Movie ടിയാൻ Aslam Mohammad 2017-07-07
Movie ഡാര്‍വിന്‍റെ പരിണാമം Anil Anto 2016-03-18
Movie ഊഴം Surya 2016-09-08
Movie ജയിംസ് and ആലിസ് James 2016-05-05
Movie പിക്കറ്റ് 43 Havildar Harindran 2015-01-23
Movie ഒരു II ക്ലാസ് യാത്ര Narrator 2015-05-08
Movie ഇവിടെ Varun Blake 2015-05-29
Movie അമര്‍ അക്ബര്‍ അന്തോണി Amar 2015-10-16
Movie എന്ന് നിന്‍റെ മൊയ്തീൻ V.P. Moideen 2015-09-18
Movie അനാർക്കലി Sub-Lt. Shanthanu 2015-11-13
Movie ഡബിൾ ബാരൽ Pancho 2015-08-28
Movie 7th ഡേ David Abraham 2014-04-12
Movie ലണ്ടന്‍ ബ്രിഡ്ജ് Vijay Das 2014-02-01
Movie Leela 2014-06-24
Movie സപ്തമ. ശ്രീ. തസ്കരാഃ Krishnanunni 2014-09-06
Movie ടമാാാര്‍ പഠാാാര്‍ ACP Pouran 2014-10-03
Movie മുന്നറിയിപ്പ് Chackochan (cameo) 2014-08-22
Movie Kaaviya Thalaivan Melachivilberi Gomathi Nayagam Pillai 2014-11-28
Movie സെല്ലുലോയ്ഡ് J C Daniel / Harris Daniel 2013-02-14
Movie Aurangzeb ACP Arya Phogat 2013-05-17
Movie മുംബൈ പോലീസ് ACP Antony Moses 2013-05-02
Movie മെമ്മറീസ് Sam Alex 2013-08-08
Movie ഹീറോ Tarzan Antony 2012-05-25
Movie Masters Sreeramakrishnan 2012-03-30
Movie ആകാശത്തിന്‍റെ നിറം Doctor 2012-07-20
Movie ബാച്ച്‌ലർ PARTY Guard 2012-07-15
Movie അയാളും ഞാനും തമ്മില്‍ Dr. Ravi Tharakan 2012-10-19
Movie മോളി ആന്‍റി ROCKS! Pranav 2012-09-14
Movie Aiyyaa Surya 2012-10-12
Movie സിംഹാസനം Arjun Madhav 2012-08-09
Movie ഉറുമി Chirakkal Kelu Nayanar / Krishnadas ("K.D.") 2011-03-31
Movie മേക്കപ്പ്മാൻ Prithviraj Sukumaran 2011-02-10
Movie അർജുനൻ സാക്ഷി Roy Mathew 2011-01-27
Movie സിറ്റി ഓഫ് ഗോഡ് Jyothi 2011-04-27
Movie തേജാഭായി & ഫാമിലി Teja Bhai 2011-08-30
Movie ഇന്ത്യൻ റുപ്പി Jayaprakash 2011-10-06
Movie മാണിക്യക്കല്ല് Vinayachandran 2011-05-05
Movie വീട്ടിലേക്കുള്ള വഴി Doctor 2011-08-05
Movie മനുഷ്യമൃഗം David I.P.S. 2011-07-15
Movie താന്തോന്നി Vadakkanveetil Kochukunju 2010-03-19
Movie Police Police 2010-04-09
Movie പുണ്യം അഹം Naarayanan Unni 2010-01-22
Movie അൻവർ Anwar 2010-10-15
Movie ദി ത്രില്ലര്‍ Niranjan 2010-11-16
Movie പോക്കിരി രാജ Surya 2010-05-07
Movie ராவணன் Dev Prakash 2010-06-18
Movie കലണ്ടര്‍ Sojappan 2009-05-21
Movie പുതിയ മുഖം Krishnakumar 2009-07-23
Movie കേരള കഫെ Leon 2009-10-12
Movie റോബിൻഹുഡ് Venkitesh Iyer 2009-09-24
Movie நினைத்தாலே இனிக்கும் Shiva 2009-09-04
Movie ട്വന്‍റി 20 special appearance in a song 2008-05-11
Movie வெள்ளித்திரை Saravanan 2008-03-08
Movie വണ്‍വേ ടിക്കറ്റ്‌ Kunjappu 2008-06-21
Movie മഞ്ചാടിക്കുരു Vicky Sr 2008-12-17
Movie തലപ്പാവ് Joseph 2008-09-12
Movie அபியும் நானும் Sudhakar 2008-12-19
Movie ലോലിപോപ്പ് Franko 2008-12-21
Movie Thirakkatha Akbar 'Akki' Ahamed 2008-09-12
Movie കാക്കി 2007-05-22
Movie അവൻ ചാണ്ടിയുടെ മകൻ Kurian 2007-01-03
Movie மொழி Karthik 2007-02-23
Movie വീരാളിപ്പട്ട് Hari 2007-07-01
Movie ചോക്ലേറ്റ് Shyam Balagopal 2007-07-23
Movie കങ്കാരു Joseph Abraham 2007-12-21
Movie கண்ணாமூச்சி ஏனடா 2007-11-08
Movie നദിയ കൊല്ലപ്പെട്ട രാത്രി Zia Musafir 2007-07-27
Movie சத்தம் போடாதே Ravichandran (as Prithviraj) 2007-09-14
Movie വര്‍ഗ്ഗം Solomon Joseph 2006-02-10
Movie பாரிஜாதம் 2006-06-09
Movie അച്ഛനുറങ്ങാത്ത വീട് Harikrishanan 2006-01-03
Movie ക്ലാസ്‌മേറ്റ്സ് Sukumaran 2006-08-25
Movie ഒരുവന്‍ Police Officer Jeevan 2006-12-26
Movie പകല്‍ Nandakumar 2006-11-24
Movie വാസ്തവം Balachandran Adiga 2006-11-10
Movie പോലീസ് Shekhar 2005-06-23
Movie கனா கண்டேன் Madan 2005-05-13
Movie അനന്തഭദ്രം Ananthan 2005-11-03
Movie അത്ഭുതദ്വീപ് Hari 2005-10-07
Movie വെള്ളിത്തിര Style Raj / Raghuram 2003-06-06
Movie സ്വപ്നക്കൂട് Alex Chandy 2003-09-05
Movie ചക്രം Chandrahasan 2003-12-27
Movie നന്ദനം Manu 2002-12-20
Movie നക്ഷത്രക്കണ്ണുള്ള രാജകുമാരൻ അവനുണ്ടൊരു രാജകുമാരി Ananthu 2002-09-13