Image of Lars Ranthe

Lars Ranthe

Sorry, couldn't find any biography for Lars Ranthe. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Aug 26, 1969
Movie/TV Credits:
22
First Appeared:
In the movie Bænken 2000-08-26
Latest Project:
Movie Becker - Kungen av Tingsryd 2017-09-01
Known For
Poster of Skytten
Poster of Το Κυνήγι
Poster of Store planer
Poster of Bagland
Filmography
Movie Becker - Kungen av Tingsryd Morten 2017-09-01
Movie Το Κοινόβιο Ole 2016-01-14
Movie Der kommer en dag Overlærer Toft Lassen 2016-04-21
Movie Klassefesten 2 - begravelsen Torben 2014-02-06
Movie Kartellet Knutte 2014-02-27
Movie Skytten Jesper Bang 2013-02-27
Series Badehotellet Grosserer Georg Madsen 2013-12-30
Movie Den som dræber - Fortidens skygge Sørensen 2012-03-15
Movie Το Κυνήγι Bruun 2012-08-28
Movie Dirch Kjeld Petersen 2011-08-25
Movie Sprængfarlig bombe Laust Hatling 2006-08-25
Movie Den rette ånd Lars 2005-12-16
Movie Adams æbler Esben 2005-04-15
Movie Fluerne på væggen Journalist 2005-08-12
Movie Store planer Police Officer 2004-05-14
Movie Forbrydelser Frank 2004-01-23
Movie Brødre Preben 2004-08-27
Movie Se til venstre, der er en svensker 2003-01-31
Movie Bagland Claus 2003-12-25
Movie Små Ulykker 2002-02-15
Movie Okay 2002-03-27
Movie Bænken 2000-08-26