Image of Aleksey Serebryakov

Aleksey Serebryakov

Sorry, couldn't find any biography for Aleksey Serebryakov. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Jun 3, 1964 In Moscow, USSR (Russia)
Movie/TV Credits:
52
First Appeared:
In the movie Кома
Latest Project:
Series McMafia 2018-01-01
Known For
Poster of Leviathan
Poster of Золотое сечение
Poster of Muzhchina v Moyey Golove
Poster of Тонкая штучка
Filmography
Movie Кома 2019
Series McMafia Dmitri Godman 2018-01-01
Movie Соло на саксофоне Саша-Саксофон 2018
Movie Как Витька Чеснок вез Леху Штыря в дом инвалидов Леха Штырь 2017-07-06
Movie Легенда о Коловрате 2017-11-30
Series Фарца 2015-03-30
Movie Клинч 2015-07-15
Movie Москва никогда не спит Anton 2015-09-03
Movie Код Каина General Lvovsky 2015-05-04
Movie Liompa Ponomarev 2014-09-06
Movie Leviathan Nikolay 2014-09-24
Series Синдром дракона Константин Запорожец 2012-10-14
Movie Skazka. Est папа 2012-09-13
Movie Golfstrim pod Aysbergom 2012-06-26
Movie Жила-была одна баба 2011-10-27
Movie PiraMMMida Sergey Mamontov 2011-04-07
Series Забытый Францев 2011-07-01
Movie Золотое сечение Aleksandr 2010-06-10
Movie Svyaz Vremyon 2010-11-18
Movie Ивановъ 2009-06-06
Movie Muzhchina v Moyey Golove Dmitriy Sergeyevich 2009-12-12
Movie Obitaemyy Ostrov. Skhvatka Strider 2009-04-23
Movie Obitaemyy Ostrov Strider 2008-12-18
Movie Chetyre Vozrasta Lyubvi 2008-06-08
Movie Svoi Deti Gleb 2007-06-06
Movie Konservy Usolcev 2007-01-25
Movie Груз 200 Aleksey 2007-06-06
Movie Tiski Dudaytis 2007-11-14
Movie Код Апокалипсиса Sergey 2007-10-02
Movie Glyanets Stas 2007-08-23
Movie Zhest Terminator 2006-03-26
Movie Peregon Captain Yurchenko 2006-06-04
Movie Жмурки Доктор 2005-05-26
Movie Pobeg Pakhomov 2005-03-31
Movie Штрафбат Tverdohlebov Vasily, commander of the penal battalion 2004-07-22
Series Штрафбат Vasilii Tverdokhlebov 2004-09-20
Movie Десант 2003-06-06
Movie Антикиллер 2: Антитеррор Uzhakh 2003-12-12
Movie Тонкая штучка Витёк 1999-11-10
Movie Тесты для настоящих мужчин Alexey 1998-08-23
Movie Упырь 1997-11-17
Movie Серп и молот 1994-09-09
Movie Moi Ivan, toi Abraham 1993-05-26
Movie Патриотическая комедия 1992-01-01
Movie Афганский излом Arsenyov 1991-01-01
Movie Obnazhyonnaya v Shlyape Igor 'Igrushka' ('Toy') Koshkin, a journalist 1991-06-06
Movie Распад Valeri 1990-09-13
Movie Vozvrashchenie v Zurbagan 1990-04-17
Movie Смиренное кладбище Mishka 1989-12-01
Movie Забавы молодых 1987-06-06
Movie Смотри в оба! 1981-09-15
Movie Алые Погоны Kovalyov 1979-06-06